Archives

  • -

  • -

Janneke Bavelaar van Miltenburg

Janneke Bavelaar, sinds 1996 ondernemer, begonnen in Utrecht maar snel daarna in gemeente De Bilt komen wonen. Liefde voor het onderwijs en de passie voor horeca is voor Janneke de beste combinatie.

Krachten uit de gemeente bundelen om zo een kwalitatieve catering te leveren aan alle inwoners van gemeente De Bilt. Evenementen en feesten ondersteunen met de kennis, vaardigheden en kwaliteiten van elkaar.


  • -

Jan-Willem van Miltenburg

Jan Willem van Miltenburg, geboren en getogen in De Bilt en sinds 1996 horecaondernemer in deze gemeente. Gastheerschap is er met de paplepel in gegoten. Authentieke gerechten staan naast nieuwe bieren op de kaart in Eetcafé van Miltenburg. Jan Willem serveert u graag met veel liefde en passie zijn prijswinnende saté.


  • -

Rene Agterberg

René Agterberg, geboren en getogen in De Bilt. Al 51 jaar lid van deze gemeente.
Horecaondernemer in hart en nieren. Amis eten en drinken in De Bilt, De Witte Zwaan in de Bilt en Brasserie Vink in Utrecht.


  • -

Ronald van Leeuwen

Ronald van Leeuwen is de bedrijfsleider van het HF Witte Centrum, het middelpunt van de Bilt. Ronald werkt hier alweer 7 jaar. Hiervoor heeft hij 15 jaar bij René Agterberg  (mede “Local Hero”) in de Witte Zwaan als gastheer gewerkt.

De roots van Ronald liggen in de keuken, en daar ligt zijn passie nog steeds. In de keuken van het HF Witte Centrum springt hij dan ook graag bij. In 2012 heeft Ronald de 3e ronde bereikt van Topchef de 12 provincies! Een prachtige prestatie.

 


Archieven